prijem u vijećnici

Gradonačelnik Bosilj čestitao dvostrukoj svjetskoj prvakinji Amandi Mlinarić

Objavljeno: 27.08.2021. 12:04

Zadnja izmjena: 27.08.2021. 12:06

Dvostrukoj svjetskoj prvakinji u streličarstvu Amandi Mlinarić u petak je gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj čestitao na tom velikom sportskom dostignuću.

Na prijemu u Gradskoj vijećnici, kojem su prisustvovali njen trener Cvjetoslav Zorman te pročelnik UO za sport Dražen Cesar, gradonačelnik je zaželio da nastavi s vrhunskim rezultatima i u seniorskoj konkurenciji u koju sada prelazi.

Ona je već kao juniorka, uz obranu titule svjetske prvakinje ostvarenoj nedavno u Wroclawu u Poljskoj, postizala zapažene rezultate na seniorskim turnirima, a nova prilika pruža joj se za dva tjedna na Europskom seniorskom prvenstvu u Poreču.

Gradonačelnik obećao je da će Grad Varaždin poduzeti sve kako bi svim vrhunskim sportašima bili osigurani adekvatni uvjeti za trening. Uz to, primajući na poklon dres s potpisom svjetske prvakinje, objasnio je kako će Grad Varaždin od svih uspješnih sportaša prikupljati različite memorabilije i kasnije ih dati na aukciju kako bi se i time osigurala dodatna sredstva za vrhunski sport. 

Komentari