NOGOMET U VARAŽDINU

Gradonačelnik i predsjednik Gradskog vijeća uputili čestitku NK Varaždin

Objavljeno: 19.07.2020. 18:04

Zadnja izmjena: 19.07.2020. 18:28

Gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Ivan Čehok i predsjednik Gradskog vijeća Grada Varaždina Damir Habijan upućuju čestitku stručnom stožeru i igračima NK Varaždin na rezultatu jučerašnje utakmice i osiguranom ostanku u 1. ligi te pohvaljuju njihovu borbenost, trud i upornost.

- U samo nekoliko godina svi zajedno smo uspjeli kadrovski i organizacijski ojačati i podići ovaj klub, stvorili smo temelje da se igrači mogu i dalje nadmetati, a oni su svojim velikim radom izdržali natjecanja i izborili se za ostanak u 1. ligi. Grad Varaždin i šira zajednica i dalje će podržavati prvoligaški nogomet, a po posjećenosti na našem stadionu primjećujemo kako su Varaždinke i Varaždinci jedva čekali navijati i uživati u odličnoj igri. Čestitke svima!, ističe gradonačelnik Ivan Čehok.

Unatoč velikim preprekama na koje su nailazili na svom putu, nedostatak financijskih sredstava, manjak igrača, pandemiji koja im je onemogućila da treninge obavljaju u istom tempu, NK Varaždin je izborio ostanak u prvoligaškom natjecanju.

- Čestitam stručnom stožeru i svim igračima na odličnoj igri i borbenosti prikazanoj u nastavku prvenstva koje je bio prekinuto zbog epidemioloških mjera uzrokovanih COVID19. Ovi odlični rezultati pokazuju da je potreban i još veći angažman lokalne zajednice i gospodarstva kako bi se dao zamah varaždinskom nogometu, kao što je to bilo nekada. Na dobrom smo putu,  rekao je Damir Habijan.

 

Komentari