odlični rezultati

Foto - Gradonačelnik održao prijem za Janu Koščak i Roka Farkaša, najavljen i ovogodišnji Korzo Jump

Objavljeno: 23.05.2024. 13:02

Zadnja izmjena: 23.05.2024. 13:02

Foto: Arhiva/Grad Varaždin

Gradonačelnik Grada Varaždina Neven Bosilj održao je prijem za atletičare AK Sloboda Janu Koščak i Roka Farkaša. Na Prvenstvu Mediterana, Jana Koščak osvojila je zlato na 100 m prepone i srebro u skoku u dalj, a Roko Farkaš osvojio je zlato na 200 m.

Gradonačelnik Bosilj im je čestitao na rezultatima.

- Atletika je kraljica sportova, a Grad Varaždin je ponosan što imamo dva natjecatelja koja će nastupiti na Europskom prvenstvu u atletici koje će se uskoro održati. Navijam za njih, želim im da se sačuvaju od ozljeda i sreću da ostvare norme za nastup na Olimpijskim igrama u Parizu, što je san svakog sportaša. Atletski klub Sloboda odlično radi - kazao je dodavši kako je u planu i nova atletska staza na stadionu. 

Korzo Jump ponovno na Korzu

Jana Koščak istaknula je kako se priprema za Europsko prvenstvo u Rimu i nada se kvalifikacijama na Olimpijske igre u Parizu kao i tituli svjetske prvekinje nakon Svjetskog prvenstva za juniore u Peruu. Roko Farkaš izuzetno je zadovoljan rezultatima u Egiptu, a posebno se veseli Europskom prvenstvu. Uz prijem, najavljen je i popularni Korzo Jump 2024. na glavnom gradskom trgu koji će 29. svibnja okupiti najbolje skakačice i skakače iz Hrvatske i okolnih zemalja, a među natjecateljima bit će i Jana Košćak.

Komentari