Redove rukometaša Varaždina pojačali Kontrec i Kuduz

Objavljeno: 07.07.2013. 23:03

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Darko Gorenak/GODAR

U GRK Varaždin pripremaju se užurbano za novu sezonu. Igrački kadar se polako poslaguje, a evidentno je da će u novu sezonu, s trenerom Alanom Belkom, krenuti najmanje dva nova imena u igračkom kadru.

Klub je sve dogovorio s Tinom Kontrecom, odličnim kružnim napadačem iz Bjelovara, jednim od najboljih obrambenih igrača lige, koji može igrati i na mjestu vanjskog igrača. Osim Kontreca, redove Varaždina pojačat će Ante Kuduz, jedan od najtalentiranijih igrača u ligi. Kuduz je kadetski reprezentativac,igra na poziciji lijevog vanjskog, i dolazi iz Osijeka. Obojica su potpisali ugovore, te bi u novoj sezoni trebali nositi dres GRK Varaždina.

U novoj sezoni, okosnicu bi u igračkom kadru trebali činiti igrači koji su lani nastupali za Vidovec Bios, plus najtalentiraniji mlade igrači iz Varteks Di Caprija. Igračka križaljka time vjerojatno neće biti gotova, pregovara se s još nekim igračima, kako bi novu sezonu klub dočekao što spremniji.

Što se tiče stručnog stožera, trener ostaje Alan Belko, pomoćni trener bit će Tomislav Štimac, kondicijski Miljenko Vidović, dok će fizioterapeut biti Goran Melnjak.

Sve administrativne procedure su završene, klub je uredno prijavljen za natjecanje u Premier Ligi, i čeka ždrijeb za prvo kolo, koje se igra 7. rujna. Druga ekipa kluba natjecat će se u 3. HRL Sjever, a vodit će ju Boris Lilić.

U tijeku su i ostale organizacijske i marketinške aktivnosti, sve da varaždinska Arena ponovno postane „hram rukometa“, što joj je bila i prvenstvena namjena prilikom gradnje.

Tijekom idućih desetak dana sve predadnje trebale bi biti gotove, kada će biti poznati i svi planovi ze sljedeću i iduće sezone, a klub će s pripremama započeti 1. kolovoza. Dogovoren je i odlazak na pripreme u Domžale, od 6. do 13. kolovoza.

 

Komentari