NOVA DONACIJA

Grupa Vindija donirala 16 tona stočne hrane kooperantima u Sisačko-moslavačkoj županiji

Objavljeno: 13.01.2021. 18:13

Zadnja izmjena: 13.01.2021. 18:16

Nova donacija Grupe Vindija namijenjena je proizvođačima kravljeg mlijeka te kupcima stočne hrane kojima će se dostaviti 16 tona hrane Blagodar za hranidbu stoke na stradalom području Sisačko-moslavačke županije.

Nakon što je krajem prosinca u Petrinju, Glinu i Sisak uputila dva kamiona s ukupno sedam tona prehrambenih proizvoda, kao i donacije pilećeg mesa Nacionalnoj udruzi ugostitelja za pripremu toplih obroka,  Grupa Vindija i u siječnju aktivno nastavlja sa slanjem pomoći na područje Banije, gdje veliki broj obitelji živi od uzgoja stoke.

S ciljem očuvanja primarne proizvodnje i malih seoskih gospodarstava u Sisačko – moslavačkoj županiji, kompanija je danas uputila novi val donacija - gotovo 16 tona stočne hrane iz vlastite tvornice Blagodar za 72 kooperanta od kojih otkupljuje sirovine vrhunske kvalitete.

Krajem ožujka Grupa Vindija donirala je svoje proizvode za pomoć Studentskom domu “Cvjetno naselje” za građane pogođene potresom u Zagrebu, kao i Klinici za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević”, Općoj bolnici Sisak i Crvenom križu. U znak solidarnosti i potpore zdravstvenim djelatnicima i pacijentima koji se bore protiv koronavirusa, kompanija je u prosincu Općoj bolnici Varaždin donirala i respirator.

 

Komentari