Habuš: Čehok se mora ispričati, ali za štetu koju je nanio

Objavljeno: 16.06.2012. 10:00

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Nakon što je u petak svoju improviziranu press konferenciju održao Ivan Čehok, a u parku Ivana Pavla II, Čehok se "ispričao" građanima zbog svoje ostavke, optuživši gradsku HNS-ovu vlast za neposobnost, stigao nam je i odgovor Gorana Habuša.

- Nemam posebnih komentara na izjave gospodina Čehoka jer je iznošenjem nama poznatog stava o problematici smeća samo potvrdio za čije je interese radio i dalje nastavlja raditi. Ovim istupom još jednom je objasnio da se već davno svrstao na stranu koja je željela građanima masno naplatiti njegove sumnjive dogovore - stoji u Habušovom priopćenju.

Habuš: Neka samo odmara u saborskoj mirovini

Navodi Habuš da to građani Varaždina dobro znaju, jer su sve o takvoj politici rekli na izborima.

- U trenutku kad smo mi pronašli rješenje problema smeća štiteći interes građana, koordinirano se medijski napada mene i aktualnu gradsku vlast. Tim nervoznim reakcijama najavljuje se politička kampanja za koju je ipak malo prerano. Mi ozbiljno radimo kako bismo riješili sve nagomilane probleme koji su ostavljeni, a on neka se odmara u saborskoj mirovini koju je sam izabrao. - ističe Habuš

Poslao je pritom i dodatnu poruku Čehoku.

- Ako se politički želi vratiti, pa je osjetio potrebu za ispriku građanima, bilo bi korektno da se ispričao za sve one štete koje je nanio ovom gradu u vrijeme svog mandata. No, o tome će odlučiti sud koji ne traži ispriku već odgovornost. Ovakve pokušaje povratka u politiku u stilu „Suza sina razmetnoga“ već smo vidjeli i znamo kako su neslavno propali - zaključuje Habuš.

Komentari