tradicionalna podjela jaglaca

HNS-ovci dijelili ženama jaglace na placu i Franjevačkom trgu i čestitali im njihov dan

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 08.03.2018. 19:36

Zadnja izmjena: 08.03.2018. 19:53

Obilježavajući Međunarodni dan žena, članovi gradske podružnice HNS-a Varaždin današnje su prijepodne proveli u tradicionalnoj podjeli jaglaca ženama na Varaždinskom placu te Franjevačkom trgu i tako im poželjeli sve najbolje na njihov dan.

Druženju s građanima i podjeli jaglaca prisustvovali su predsjednik Podružnice HNS-a Varaždin Mario Sambolec, potpredsjednici Enriko Parlaj i Igor Klopotan, gradski vijećnik Dejan Težak, predsjednica Ženske inicijative HNS-a Varaždin Andreja Blazinarić, predsjednica Mladih HNS-a Varaždin Petra Bakšaj, predsjednik županijske organizacije HNS-a Varaždinske županije Alen Leverić, potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar.

Tom prilikom Mario Sambolec uputio je čestitku ženama povodom Međunarodnog dana žena, a Alen Leverić pohvalio je  rad Podružnice HNS-a Varaždin.

- Danas ženama odajemo priznanje, poštovanje i zahvalnost. Izuzetna mi je čast što su žene jedan od motora rada svake podružnice HNS-a Varaždinske županije, one čini stup stranke i to je jedan od razloga zašto je HNS prva politička opcija u Varaždinskoj županiji. Uključivanje žena i uvažavanje njihovih interesa politika je koju će HNS i ubuduće razvijati i njegovati. – istaknuo je Leverić.

Predrag Štromar čestitao je svim ženama povodom Međunarodnog dana žena – dana kada se obilježava duga i mukotrpna borba žena za pravdu i ravnopravnost, te im zahvalio na znanju, požrtvovnosti i upornosti kojom pridonose izgradnji boljeg društva.

Podjelu jaglaca HNS je organizirao i u ograncima diljem Grada.

Komentari