HNS/SDP: Općina Vidovec pretvorena u veliki kozmetički salon

Objavljeno: 26.01.2011. 15:11

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

Oporbeni vijećnici koalicije SDP-a i HNS-a u vidovečkom Općinskom vijeću održali danas presicu, nezadovoljni stanjem u općini Vidovec.

-  Stanje u općini Vidovec zabrinjavajuće je jer se iz godine u godinu generiraju dugovi, a gotovo da nema stavke u proračunu koja nije drastično smanjena, osim naknada i plaća koje su jedino ostvarene iznad plana. Općina je pretvorena u veliki kozmetički salon gdje se bavimo asfaltiranjem goričkih i poljskih puteva, bojanjem spomenika i davanjem lažnih obećanja. Istaknuli su to u srijedu oporbeni vijećnici koalicije SDP-a i HNS-a u vidovečkom Općinskom vijeću.

- Asfaltiranje pokojeg poljskog puta te bojanje raspela nisu na razini očekivanja mještana općine Vidovec, a brine nas i to što u proračunu za ovu godinu nema ni lipe za realizaciju sabirno-distributivnog centra, kao ni za projekt kanalizacijskog sustava - kazao je predsjednik njihova kluba, vijećnika Dubravko Zavrtnik (HNS).

Esdepeovac Stjepan Smernjak rekao je, pak, kako su iz proračuna nestali i pompozno najavljivani projekti iz predizbornog programu vladajućih stranaka, kao što su gradnja kanalizacije na području cijele općine, regulacija svih kanala u suradnji sa Hrvatskim vodama te postavljanje nadstrešnica na svim autobusnim stajalištima.

- Proračun Općine Vidovec nije razvojni, a ni racionalni, osim u održavanju hladnog pogona - rekao je Smernjak.

Komentari