Hoće li Krojači odigrati subotnji susret protiv Pjesnika?

Objavljeno: 08.03.2012. 12:56

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: Željko Hajdinjak / CROPIX

Ponovo ćemo do samog kraja strijepiti hoće li varaždinski provoligaš odigrati subotnju utakmicu protiv Zagreba. Naime, predsjednik kluba kazao je da radi sve da se skine suspenzija kako bi se mogao odigrati subotnji susret, no detalje pregovora nije nam želio otkrivati. Dok on vodi pregovore s vjerovnicima, igrači se normalno spremaju da će se susret odigrati...

- Pregovore vodim ja na svojstven način, a nešto više ne bih vam želio otkrivati. Sve ćete saznati na vrijeme- istaknuo je predsjednik NK Varaždina Boris Solomun.

Varaždinci bi trebali prihodovati 35 tisuća franaka jer su povukli žalbu na CAS sudu u Švicarskoj, a pregovori se vode i s Maccabi Tel Avivom od kojeg kao naknadu za razvoj Roberta Punčeca potražuju 50 tisuća eura.

Varaždinci su mogli imati i veća prihodovanja da se nisu odrekli naknade za razvoj Saše Drevena. No, Saša Dreven je dobio spor s varaždinskim prvoligašem na Arbitražnom sudu pa su se shodno toj nagodbi Varaždinci odrekli 1,6 milijuna kuna.

- Odrekli smo se kako bi dobili prostora za disati. U tom trenutku nam je sjekira bila iznad glave i nismo imali izbora– prokomentirao je Solomun.

Osim što vodi pregovore Solomun se spremna za veliku čistku u NK Varaždinu.

- Ne vjerujem nikome u ovom klubu, apsolutno nikom. Rekao sam svima da kod mene imaju kredite, no tko će se prvi napravi nešto na svoju ruku, letjet će kroz zatvoreni prozor jer ovo nije zafrkancija - rekao je Boris Solomun.

Solomun također sprema u klub dovesti "forenzičku" reviziju koja će probati otkriti nepravilnosti koje su se događale u klubu nazad nekoliko godina.

- Ako revizija otkrije da je netko muljao ili radio sa strane podnijet ću kaznene prijave protiv tih osoba - izjavio je Solomun.

Dok predsjednik ima dogovore s vjerovnicima varaždinski nogometaši spremaju se kao i inače za subotnji susret protiv Zagreba.

- Zagreb voli igrati što nama i odgovara, probat ćemo nametnuti se u susretu i napraviti dobar rezultat- rekao je novi kapetan Krojača Ivan Conjar.

Utakmica bi se trebala odigrati u 15 sati na varaždinskom travnjaku.

Komentari