NOVCE OSIGURALA OPĆINA

Horvatić: ''Učitelji u produženom boravku će dobiti punu plaću za studeni''

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 07.12.2019. 11:23

Zadnja izmjena: 07.12.2019. 11:43

Načelnik Općine Ljubešćica Nenad Horvatić danas je na svojem Facebook profilu napisao objavu vezano uz štrajka učitelja, odnosno plaću za studeni za učitelje u produženom boravku.

Kako je napisao Horvatić, roditelji će platiti produženi boravak samo za one dane kada su djeca bila u produženom, odnosno 175 kuna za mjesec studeni. - Učiteljice produženog boravka u našoj školi dobit će punu plaću za mjesec studeni, iako ima puno općina i gradova koji neće platiti dane provedene u štrajku. Ostatak novaca za plaće u iznosu od preko 17 tisuća kuna, odnosno preko 500 kn po djetetu osigurala je Općina - poručio je Horvatić i dodao kako su osim plaće, učiteljicama produženog isplaćene božičnica i dar za djecu kao i svim drugim zaposlenicima Osnovne škole.

-  Kao načelnik općine Ljubešćice pokušavam biti partner svim zainteresiranim stranama, bez obzira na moje osobno stajalište. I uvijek ima zadovoljnih i nezadovoljnih, ali nadam se da smo iz ove lekcije nešto naučili za budućnost. A sada idemo svi zajedno dalje raditi za djecu -  za kraj je napisao načelnik Ljubešćice.

Komentari