HUMANITARNO-POSLOVNI PODUHVAT

Horvatić zaštitne vizire predstavio nacionalnom Stožeru CZ

Objavljeno: 05.04.2020. 16:56

Zadnja izmjena: 05.04.2020. 19:45

Danas je projekt izrade zaštitnih medicinskih vizira iz Ljubešćice, predstavio Nenad Horvatić, načelnik Općine Ljubešćica pred članovima nacionačnog Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske. 

Nakon što je u Općini Ljubešćica pokrenuta proizvodnja medicinskih vizira tvrtke Fripol, vlasnika Tomislava Gotića, u suradnji s Plastika Šantek i Gumiimpex uz donaciju načelnika općine Ljubešćica Nenada Horvatića, odrađena je donacija Općoj bolnici Varaždin i za ovaj humanitarni i poslovni poduhvat čulo se i u Zagrebu.

- Na poziv ministra unuranjih poslova Davora Božinovića danas sam bio na sastanku nacionalnog Stožera civilne zaštite Repblike Hrvatske u Zagrebu gdje sam ministru zdravstve Viliju Berošu i profesorici Alemki Markotić, ravnateljici Klinike za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“ predstavio projekt izgradnje zaštitnih vizira, rekao je Horvatić.

- Mogu reći da su bili iznimno zadovoljni izrađenim vizirima, te u utorak ide isporuka novih 1.000 komadu prema nacionalnom Stožeru civilne zaštite RH koji će onda oni rasporediti prema hitnim slučajevima. Hvala kordinatorici za nabavu zaštitne opreme Maji Grba-Bujević i Damiru Trutu na pruženoj pomoći i suradnji, dodao je Horvatić.

 

Komentari