OPĆINA VIDOVEC

Hranić i Stričak obišli radove na području općine - evo što je rečeno

Objavljeno: 16.03.2021. 15:21

Zadnja izmjena: 16.03.2021. 15:23

Budući da je na dijelu dionice državne ceste D35 završena izgradnja kanalizacije, kreće sanacija prometnice koja će biti presvučena novim kolničkim asfaltom. 

Radove su danas obišli načelnik Općine Vidovec Bruno Hranić, saborski zastupnik Anđelko Stričak i rukovoditelj poslovne jedince Hrvatskih cesta Davor Bobičanec. Načelnik Bruno Hranić tom prilikom je rekao:

- Općina Vidovec pripremila je i projekte za izgradnju nogostupa uz biciklističku stazu, a osim što će se podići razina sigurnosti na ovoj prometnoj dionici, riješiti će se i oborinska odvodnja. Svi navedeni projekti, uz projekt izgradnje kanalizacije (vrijednosti 55 milijuna kuna), samo su neki od brojnih investicija koje su u tijeku i/ili u planu.

- Kada govorimo o Općini Vidovec, nikad, ni u jednom mandatu ijednog načelnika, nije bilo toliko investicija kao sad u mandatu gospodina Hranića i njegovog tima: od izgradnje aglomeracija, uređenja cesta, izgradnje novog dječjeg vrtića do gradnje Etno kuće u Domitrovcu - rekao je Anđelko Stričak.

Komentari