posvađalo ih parkiralište

Čehok: "Ne plaćajte uplatnice koje vam je poslao Hranić"

Gradonačelnik Ivan Čehok danas je na javnom kolegiju prozvao Općinu Vidovec i načelnika Brunu Hranića i poručio mještanima Gojanca kako ne moraju platiti uplatnice u iznosu od cca 700 kuna koje su dobili na kućnu adresu....

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 03.09.2019. 11:11

Zadnja izmjena: 03.09.2019. 11:27

Foto: Arhiva

Gradonačelnik Ivan Čehok danas je na javnom kolegiju prozvao Općinu Vidovec i načelnika Brunu Hranića i poručio mještanima Gojanca kako ne moraju platiti uplatnice u iznosu od cca 700 kuna koje su dobili na kućnu adresu.

Naime, mještani su dobili uplatnice zbog proširenja groblja i uređenja parkirališta na mjesnom groblju u Vidovcu zbog toga jer Grad Varaždin nije htio sufinancirati spomenuti projekt. - To je potpuno nezakonito i bez ikakve osnove i mi ćemo u ime mještana Gojanca odgovoriti dopisom i oni će onda također poslati pritužbu i i tako će otkloniti mogućnost da ih se danas sutra ovrši - rekao je Čehok, dodao kako je to jako neozbiljno jer Općina gradi parkiralište za sebe, a ne za buduće mrtve.

Hranić: "Čehok je bezobrazan"

Za komentar smo pitali i načelnika Brunu Hranića koji nam je rekao kako je više puta pokušao uspostaviti kontkat s gradonačelnikom, baš kao i MO Gojanec, ali se on nije odazivao na dopise i pozive. - On nikad nije izdvojio ni kune za Gojanec i smatram da je Grad Varaždin trebao sufinancirati izgradnju parkirališa. Gradonačelnik Čehok ponaša se bezobrazno prema mještanima Gojanca i prema Općini - rekao je Hranić i dodao kako će na sljedećem vijeću pokrenuti inicijativu da mještani Gojanca više neće moći kupiti grobno mjesto u Vidovcu nego u Varaždinu. Što se pak tiče uplatnica koje su mještani dobili, dok s jedne strane Čehok poručuje da ne moraju platiti, Hranič ističe kako će poduzeti sve pravne korake da uplatnice dođu na naplatu.

Komentari