STOLNI TENIS

Hrvatska ženska stolnoteniska reprezentacija priprema se u Varaždinu za EP

Objavljeno: 13.08.2019. 12:01

Zadnja izmjena: 13.08.2019. 12:05

Hrvatska ženska stolnoteniska reprezentacija priprema se, u Gradskoj sportskoj dvorani Varaždin, za predstojeće ekipno Europsko prvenstvo. 

Hrvatska izbornica Tian Yuan trenutno u Varaždinu radi s Klarom Cakol, Ivanom Tubikanec, Matejom Jeger, Petrom Petek i Ivanom Tubikanec. Cilj je postići optimalnu formu za ekipno EP, koje će se održati početkom rujna u francuskom gradu Nantesu.

- U tijeku je tehnički i taktički dio priprema, rekla je hrvatska izbornica Tian Yuan. - Djevojke su došle fizički spremne, jer su individualno radile prije okupljanja. Pripremamo se za konkretne mečeva koji nas očekuju na Europskom prvenstvu i u tome nam puno pomažu sparing igrači iz varaždinskog STK Starr. Jako smo zadovoljni sa smještajem i hrana je odlična. Sve što nam još treba tijekom treninga pomažu nam dečki iz STK Starr, naglasila je Tian Yuan. 

U GSD Varaždin u terminima STK Starr s hrvatskim reprezentativkama spariraju Ronald Ređep, Slovenac Grego Zafošnik, te mladi varaždinski stolnotenisači Nikola Horvat, koji karijeru nastavlja u Njemačkoj, i Marko Vidaček, koji je odnedavno član Dugog Sela.

Reprezentativke će formu će testirati i na jakom ITTF World Tour Czech Open, u češkom gradu Olomouc od 20. do 25. kolovoza. 

Komentari