Varaždinski Laburisti: Stjepana Bomeštra naslijedila Jadranka Lukavečki

Objavljeno: 24.02.2012. 13:12

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: Hrvatski laburisti

Na izvanrednoj skupštini gradskog ogranka stranke Hrvatskih laburista – Stranke rada Varaždin došlo je do promjena u vodstvu gradskog ogranka. Stjepana Bomeštra na čelu varaždinskih Laburista naslijedila je Jadranka Lukavečki.

Nova šefica varaždinskih Laburista Jadranka Lukavečki rekla nam je da je izvanredna skupština gradskog ogranka sazvana na inicijativu manjeg dijela nezadovoljnih članova.

Bivše rukovodstvo podnijelo je ostavke što je skupštna i prihvatila te ih razriješila dužnosti, a zatim je izabrano novo vodstvo.

Jadranka Lukavečki dobila je potporu većine od 102 prisutna člana te je imenovana predsjednicom gradskog ogranka, a izabran je i novi Izvršni odbor u kojem je svoje mjesto pronašao i bivši šef varaždinskih laburista Stjepan Bomeštar.

- Odnosi u gradskom ogranku i dalje su vrlo dobri. Radi se o tome da je jedan manji dio članova smatrao da je vrijeme za pomlađivanje vodstva, a bivše rukovodstvo na čelu sa gospodinom Bomeštrom je to i prihvatilo bez zamjerki tako da smo svi ostali u dobrim odnosima - rekla nam je Jadranka Lukavečki, 49-godišnja poslovna tajnica u jednom odvjetničkom uredu i majka dvoje odrasle djece.

Pomlađivanje vodstva najviše se osjetilo u novom Izvršnom odboru gradskog ogranka u kojem su svoje mjesto pronašla i dva studenta koji će tako imati priliku učiti uz iskusnog bivšeg predsjednika Stjepana Bomeštra.

U Izvršni odbor izabrani su Stjepan Bomeštar, Štefanija Kolarić, Miljenko Špiranec, Danijel Smetiško, Andro Bunić, Ljerka Janjičar i Igor Buć. Nova tajnica gradskog ogranka je Božica Čiček Mutavdžić.

Komentari