Humanitarni koncert u Varaždinu "I Varaždin voli Irmu"

Objavljeno: 19.04.2013. 15:17

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

U srijedu, 24.travnja, u caffe&bar clubu Barfly u Varaždinu, s početkom u 22 sata održat će se humanitarni koncert pod nazivom "I Varaždin voli Irmu".

Koncert organizira  New Century Lions Club Varaždin Millennium na inicijativu lokalnog odbora AIESEC-a Varaždin. Za Irmu će u Varaždinu pjevati Carevi&gosti, Edo(Mejaši), Matija(Acoustic Band, Igor (Novi Red) i Irma Dragičević. Ulaznice po cijeni od 20 kuna mogu se kupiti od 17. travnja u caffe&bar clubu Barfly.

Cilj ovog velikog humanitarnog koncerta je prikupljanje neophodnih financijskih sredstava za studenticu Irmu Bejdić. Irma ima 23 godine, podrijetlom je iz Sarajeva, članica je najveće svjetske organizacije mladih AIESEC, ujedno je i članica nacionalnog odbora AIESEC-a Bosne i Hercegovine.

U kolovozu 2011. godine prisustvovala je AIESEC International Congresu  gdje je zajedno s mladim AIESEC liderima nakon četrnaestodnevne konferencije krenula u turističko razgledavanje Kenije. Autobus je putem imao prometnu nesreću s dva vrlo tragična ishoda, predsjednik nacionalnog odbora Bolivije, Elmer Pérez Requiz smrtno je stradao, a Irma je ozlijeđena.

U nesreći je izgubila desnu ruku te je pretrpjela teške ozljede glave. Njezin nepokolebljivi duh nije klonuo. U stalnom je kontaktu sa svojim nacionalnim odborom te je odlučila nakon oporavka prihvatiti izazov odlaska na međunarodnu praksu.

No pred Irmom je još nekoliko operacija za koje su joj potrebna znatna financijska sredstva. Postavljeni cilj je da se u Varaždinu za Irmu do 15. svibnja sakupi 1000 eura pomoći.

Svi koji žele pomoći mladoj Irmi financijska sredstva mogu uplatiti na žiro-račun NCLC Varaždin Millennium, broj: 2340009-1110148610 s naznakom "za Irmu". Više informacija možete pronaći na  sljedećem  linku.

Komentari