hvale vrijedna akcija na vinici

Humanitarnom akcijom  „Cvijećem do pomoći“ prikupljena sredstva za vrtić i OŠ Vinica

Objavljeno: 10.05.2017. 20:05

Zadnja izmjena: 10.05.2017. 20:10

U Vinici je završila humanitarna akcija pod nazivom ;„Cvijećem do pomoći“ u koju su bili uključeni brojni volonteri. Na akciji je prikupljeno gotovo 8 tisuća kuna koje će se utrošiti na kupnju antidekubitalnog madraca te didaktičkih pomagala za potrebe Dječjeg vrtića „Sreća“ iz Vinice i Osnovne škole Vinica.

Inicijatorica i koordinatorica čitave akcije bila je Božena Kapitarić, inače poznata kao najsestra Hrvatske po izboru pacijenata. Osnovni cilj akcije bio je prikupiti financijska sredstva za kupnju antidekubitalnog madraca za mještane Općine pod palijativnom skrbi. Akcija se provodila prodajom sadnica balkonskog i ostalog sezonskog cvijeća, začinskih biljaka i trajnica te ukrasnih posuda.

- "Ovim putem želim iskazati veliku zahvalnost svim donatorima cvjetnih sadnica koji su se uključili u akciju, ali i svim mještanima Vinice i okolice koji su nas podržavali i bili uz nas u sve dane akcije." - izjavila je Božena Kapitarić.

Zahvalama na doniranom sadnom i ukrasnom materijalu te svima koji su se na bilo koji način uključili u organizaciju humanitarne akcije „Cvijećem do pomoći“ priključio se i načelnik Općine Vinica Marijan Kostanjevac.

 

Komentari