OMEGA VARAŽDIN

I boksači varaždinske Omege nastupili u 4. kolu 1. Hrvatske boksačke lige

Objavljeno: 20.09.2020. 17:35

Zadnja izmjena: 20.09.2020. 17:36

Na Zagrebačkom velesajmu u dvorani Hrvatskog boksačkog centra održano je 4. kolo 1. Hrvatske boksačke lige, na kojem su nastupili boksač i iz varaždinske Omega.

Boksači Omege ponovno su briljirali i pokazali izvrsnu formu. Uprkos dugom periodu bez boksa kvalitetno su bili pripremljeni za ovo natjecanje. Iako su imali 11 prijavljenih boraca nastupilo je samo troje boksača kojima su određeni parovi za 4. kolo boksačke lige.

U kategoriji juniorki nastupila je Nika Špoljarić do 57 kg, protiv iznimno agresivne i nezgodne protivnice Nika je pokazala visoku tehničku i taktičku pripremljenost i slavila pobjedom na bodove. Nakon Nike u kategoriji mlađih seniora nastupio je Dominik Pozder u svojoj prvoj borbi u kategoriji do 81 kg. U čvrstoj i energetski visoko zahtjevnoj borbi Dominik je pokazao kvalitetu i u ravnopravnoj borbi ipak je pobjedu odnio protivnik. Na kraju dana nastupio je i junior Jan Benček u kategoriji 75 kg. Jan je pokazao da je izvrstan mladi boksač, izrazito efikasan, te je dominirao tokom cijele borbe i nije ni boda prepustio protivniku.

Komentari