stanje alarmantno

I lepoglavski vatrogasci otišli na ispomoć u Dalmaciju

Objavljeno: 18.07.2017. 08:54

Zadnja izmjena: 18.07.2017. 08:58

Foto: facebook

Osim što je tim vatrogasaca Javne vatrogasne postrojbe Varaždin krenuo u akciju gašenja vatrene stihije u Splitsko-dalmatinsku županiju, krenuli su i lepoglavski vatrogasci.

Na izvanrednu dislokaciju u pomoć Dalmaciji kao dio interventnog tima Varaždinske županije krenuo je i predsjednik Vatrogasne zajednice grada Lepoglave Mario Canjuga.

- Naš član Mario Canjuga s kolegama iz DVD Ivanec i DVD Bedenec kreće prema Splitu u ispomoć vatrogascima koji se bore s strašnim požarima i nehumanim uvjetima na tom području. Situacija na terenu je alarmantna, vode nema, a u gašenje su se uključili i sami mještani. - stoji na facebook stranici DVD Kamenica.

Na svom facebook profilu zamjenik gradonačelnika Hrvoje Kovač pozvao je u pomoć sve one koji se nalaze na tom području da pripomognu u nabavci prijeko potrebnih stvari.

- Ako ste gledali izvanredne vijesti i ako pratite zbivanja preko portala vidite i sami da je stanje alarmantno. Za sve vas koji ste u i oko Splita i želite pomoći, kako saznajem, dogovorno sabirno mjesto je Spaladium arena, traži se voda, vlažne maramice, deke, konzerve, tablete protiv bolova... 'Ajmo ljudi! Ako znate nekog na tom području, šerajte im info...- stoji na facebook profilu Hrvoja Kovača.

Snimku puta na dislokaciju - autocesta A1 možete pogledati na facebook stranici DVD Kamenica.

Komentari