grad novi marof

I ove godine dočekajte Novu godinu u podne u Novom Marofu

Objavljeno: 27.11.2023. 19:02

Zadnja izmjena: 27.11.2023. 19:02

Novi Marof i ove godine nudi priliku da Novu godinu dočekate već u podne - kod vanjske pozornice KC Ivan Rabuzin posjetielje će zabavljati Vizija band - Music and more.

Naime, u organizaciju dočeka u Novom Marofu su uključene i udruge koje se brinu da vam bude toplo, da ne budete gladni i žedni, a ako ste zainteresirani i malo aktivnije provesti 31. prosinac, tu je Zimski šic na bic u organizaciji udruge Mladi za Marof. Ova zimska inačica već svima nam poznate biciklijade, nakon prigodne vožnje okolicom Novog Marofa svoj cilj ima baš na Dočeku u podne.

Isto kao i Šetnja Rabuzinovim bregima koja pak uz licenciranog planinarskog vodiča vodi šetače i planinare na "brege" koje je Rabuzin slikao i dovodi veselu ekipu tik prije 12 sati na Doček gdje zajedno sa okupljenima nastavljaju zabavu. Za najmlađe su osigurani baloni koji put neba kreću točno u podne, a za najsretnije tu su i tombole koje osiguravaju sponzori i donatori. Zabava traje do 14.30 sati  nakon koje posjetitelji  mogu nastaviti dobru zabavu u brojnim novomarofskim ugostiteljskim objektima. 

Komentari