općina cestica

I ovog lipnja na stadionu NK Polet Cestica se održava 'Liverpool International Football Academy', prijave su u tijeku!

Objavljeno: 08.05.2023. 12:13

Zadnja izmjena: 08.05.2023. 12:13

Ovogodišnji Liverpoolov nogometni kamp u Hrvatskoj održat će se suradnji sa nogometnim klubom Polet Cestica u razdoblju 26. - 28. lipnja 2023. godine.

Treneri Liverpool FC Akademije radit će s dječacima i djevojčicama u dobi od 6 do 14 godina, koristeći treninge specifične za dob kako bi usavršili tehničke, taktičke, fizičke i društvene vještine igrača koji sudjeluju. Djeca mogu pokazati svoj potencijal u zabavnom, uključivom i sigurnom okruženju pod vodstvom najboljih trenera iz LFC-a.

Tim povodom, pozivaju se dječaci i djevojčice u dobi od 6 do 14 godina da se prijave na ovaj nezaboravni doživljaj. Primarni cilj ovih tečajeva je osigurati da igrači razviju nove vještine i tehnike, poboljšaju se kao igrači na terenu i izvan njega, kako bi pomogli svakome da postane bolji nogometaš. Prijave traju do 28. svibnja 2023. a prijaviti se može OVDJE.

- Trenirajte s Liverpool FC-om koristeći isti nastavni plan i program i međunarodno poznatu filozofiju koja je izgradila vrhunske međunarodne igrače kroz sustav Liverpool FC Academy. Doživite trening na terenu i program radionica koji su jedinstveno osmislili  stručnjaci za razvoj vještina i karakteristika potrebnih za postizanje najviše razine igre - pozivaju organizatori.

Komentari