I u Sračincu uskoro sajam rabljene dječje odjeće, obuće i opreme

Objavljeno: 22.10.2014. 17:33

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: Ilustracija

I Sračinec će organizirati svoj sajam rabljene dječje odjeće, obuće, opreme i igračaka, a organizatorice pozivaju sve zainteresirane da se što prije jave kako bi rezervirali svoje prodajno mjesto.

Sajam će se održati 9. studenoga u velikoj dvorani Doma kulture u Sračincu, a započet će u 9 sati ujutro i trajati do 13 sati.

- S obzirom na to da su vremena financijski sve teža, a dječja robica i igračke su vrlo skupi, odlučili smo pomoći roditeljima u Sračincu na ovaj način. Po jako povoljnim cijenama prodavat će se dječja odjeća, obuća, igračke i oprema, ali i odjeća za mame i trudnice. Nadamo se dobrom odazivu i pozivamo sve mještane Sračinca da nas posjete - istaknule su organizatorice prvog ovakvog sajma u Sračincu Vlatka Huzjak i Jelena Huđek.

Svoje prijave svi zainteresirani mogu poslati na elektroničku adresu vlac.huzjak@gmail.com, a prodajno mjesto rezervirati za 20 kuna.

- Pozivamo sve naše mještane da nas posjete i povoljno opreme svoje klince i klinceze za zimu te da nas ujedno podrže u ovoj akciji - poručile su organizatorice sajma.

Komentari