U prostorima CISOK-a Varaždin u srijedu će se održati radionica pod nazivom "S nama se pripremite za razgovor za posao!"

Radionica je namijenjena svima onima koji su prepoznali važnost dobre pripreme prije odlaska na razgovor za posao. Sudionici će se tako na radionici uvjeriti zašto je važno dobro se pripremiti za razgovor s potencijalnim poslodavcem, saznati koja pitanja poslodavci vole postavljati tijekom selekcijskog intervjua i što njima (zapravo) žele saznati.

- Kako je dobra priprema pola obavljenoga posla, iskoristite našu stručnost i iskustvo te, između ostaloga, uz našu pomoć pripremite vlastite odgovore na uobičajena i „škakljiva“ pitanja. Istaknite se na razgovoru za posao i zauzmite za vlastitu karijeru, jer samo vi to možete. Prekinite niz neuspješnih predstavljanja, povećajte si šanse da ugrabite taj posao - poručili su organizatori.

Obavezna je najava sudjelovanja na radionici stoka se pozivaju svi zainteresirani da se jave telefonom na 042 302 179 ili putem elektroničke pošte na [email protected] .

Komentari

23.02.2020. 10:05h Zadnja izmjena: 23.02.2020. 10:10

Foto: Ilustracija