TROFEJ GRADA IVANCA 2023

Iduće subote u Ivanec dolazi preko 300 vrsnih plesačica i plesača, evo detalja

Objavljeno: 27.02.2024. 08:05

Zadnja izmjena: 27.02.2024. 08:05

Foto: Arhiva

U subotu, 2. ožujka, u sportskoj dvorani Srednje škole Ivanec u Ivancu održat će se Trofej grada Ivanca 2024, turnir u standardnim i latinsko-američkim plesovima u organizaciji Plesnog kluba Takt i Hrvatskog sportskog plesnog saveza.

Pokrovitelj natjecanja je Grad Ivanec. U sklopu Trofeja grada Ivanca 2024 održat će dva plesna natjecanja iz kalendara natjecanja Hrvatskog sportskog plesnog saveza, bodovni turnir Hrvatskog sportskog plesnog saveza te KUP Republike Hrvatske u standardnim i latinsko-američkim plesovima.

- U Varaždinu smo svake godine domaćini međunarodnog sportskog turnira Trofej grada Varaždina u zajedničkoj organizaciji sa partnerskim Sportskim plesnim klubom Valcer, a u gradu Ivancu od 2022. godine samostalno organiziramo i Trofej grada Ivanca - ističu iz Plesnog kluba Takt.

Trofej grada Ivanca okupit će preko 300 sudionika. 250 natjecatelja iz 16 klubova iz Republike Hrvatske te 3 kluba iz Republike Slovenije natjecat će se tijekom dana u različitim disciplinama u sportskom dijelu natjecanja dok će još 50 članova Plesnog kluba Takt Iz Varaždina sudjelovati u večernjem dijelu show programa. Natjecatelji će se tijekom cijelog dana pred ivanečkom publikom natjecati u dvije discipline sportskog plesa, disciplini latinskoameričkih plesova (samba, cha-cha, rumba, pasodoble i jive) i disciplini standardnih plesova (engleski valcer, tango, bečki valcer, slowfox i quickstep).

Komentari