vremenska prognoza

Idućeg tjedna nigdje bez kišobrana - evo kakvo nas vrijeme čeka

Objavljeno: 25.09.2022. 09:34

Zadnja izmjena: 25.09.2022. 09:34

Foto: Arhiva

Ovog tjedna stigla je kalendarska jesen, a današnja vremenska prognoza tome ide u prilog - slična nas vremenska prognoza očekuje i u nadolazećem tjednu.

Prema podacima Državnog hidrometeorološkog zavoda za varaždinsko područje, danas do kraja dana bit će kišno uz tek pokoju zraku sunca te moguće mjestimično blago razvedravanje. Najviša dnevna temperatura zraka bit će 15 stupnja Celzijevih, a noćna temperatura neće biti niža od 13 stupnja.

Sutra nas očekuje slično vrijeme. U ranim jutarnjim satima past će umjerena količina kiše, a u prijepodnevnim satima bit će umjereno oblačno. Ipak, u popodnevnim satima ponovno će padati kiša, a najviša dnevna temperatura bit će 17 stupnja. 

U utorak u jutarnjim satima bit će maglovito i oblačno, a kasnije će tijekom cijelog dana padati manja količina kiše. Puhat će slab do umjeren južni vjetar, a temperature će rasti do 17 stupnja Celzijevih. 

Srijeda donosi blago razvedravanje i kratki predah od kiše. Tijekom dana bit će sunčano uz blagu mjestimičnu naoblaku, no temperature će biti također najviše do 17 stupnja. Puhat će slab do umjeren južni vjetar tijekom cijelog dana.

U četvrtak možemo očekivati povratak kišnih kapi. Tijekom cijelog četvrtka padat će manja do umjerena količina kiše, puhat će slab do umjeren sjeverac, a temperature će se stoga kretati do najviše 15 stupnja Celzijevih.

Sljedeći vikend bit će vrlo sličan aktualnom - bit će prohladno, kišovito uz sjeverni i sjevernoistočni vjetar, a prema trenutnim podacima meteorologa, najviša dnevna temperatura trebala bi biti 18 stupnja.  

Komentari