općina maruševec

Idućeg vikenda 7. biciklijada Općine Maruševec, evo svih detalja

Objavljeno: 07.06.2024. 10:47

Zadnja izmjena: 07.06.2024. 10:48

U subotu, 15. lipnja ove godine pod pokroviteljstvom Općine Maruševec i u organizaciji Udruge za šport i rekreaciju Gmajna održat će se 7. po redu biciklijada Općine Maruševec.

Okupljanje sudionika biciklijade počinje u subotu, 15. lipnja od 12 sati na prostoru igrališta Gmajna u Čalincu gdje će biciklisti moći izmjeriti tlak i šećer u krvi. Start biciklijade predviđen je sat vremena kasnije nakon pucnjeva Kuburaške udruge Maruševec, a biciklisti će se kretati na ruti kroz općine Vinica, Cestica, Petrijanec i Maruševec.

Start i cilj je na igralištu Gmajna u Čalincu, a odmor je predviđen na nekoliko lokacija uz okrijepu. Startnina iznosi 5 eura te uključuje majicu i vodu, a po povratku u Čalinec i topli obrok. Cilj biciklijade Općine Maruševec je povećanje svijesti o zdravim životnim navikama, kvalitetnog provođenja slobodnog vremena, ali i o važnosti ekološki osviještenog načina prijevoza.

- Pozivamo sve rekreativce na sudjelovanje u 7. biciklijadi Općine Maruševec i da se pritom pridržavaju svih prometnih propisa! Za sudjelovanje na biciklijadi prijavite se pozivom ili SMS-om na 098-337-563 - poručuju iz Općine Maruševec. 

Komentari