nogometaši u kinu

Igrači NK Varaždina pogledali najuspješniji hrvatski film - ZG80

Objavljeno: 16.09.2016. 17:59

U četvrtak nakon popodnevnog treninga koji se odvijao u sklopu pripreme za derbi 3. HNL Istok, igrači NK Varaždin uputili su se u Cinestar Varaždin na projekciju jednog od najuspješnijih hrvatskih filmova od osamostaljenja - 'ZG80'.

'ZG 80' je dugometražni prvijenac Igora Šeregija, akcijska komedija koja na humorističan način priča o navijačkoj subkulturi te o društvu i problemima koji su okupirali mladež u predratnoj Jugoslaviji kojeg je u prva dva vikenda pogledalo više od 30.000 gledatelja što ga čini jednim od najuspješnijih otvaranja hrvatskog filma.

Igrači Varaždina, odlazak u kino iskoristili su za međusobno druženje i odmor prije dvije važne utakmice koje im slijede. Naime, NK Varaždin već u subotu gostuje kod NK Međimurje iz Čakovca što ovo gostovanje čini svojevrsnim derbijem 3. HNL Istok jer oba dva kluba zauzimaju vrh tablice sa maksimalnim dosadašnjim učinkom. U srijedu će, s početkom u 15 sati i 30 minuta nogometaši Varaždina na gradskom stadionu dočekati prvoligaša NK Slaven Belupo u 1/16 finala Hrvatskog Nogometnog Kupa.

 

Komentari