NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Igrači Varaždina nestrpljivo čekaju početak utakmice s Rijekom!

Objavljeno: 18.07.2019. 10:52

Zadnja izmjena: 18.07.2019. 10:56

U subotu, 20. srpnja NK Varaždin otvara nastup u 1. HNL gostovanjem na Rujevici kod HNK Rijeka.

U klubu vlada optimističko raspoloženje pred početak 1. HNL i prve utalmice. - Veseli nas početak prvenstva, to je razlog zbog kojeg se trenira, rekao je trener Varaždinaca Borimir Perković. - Rijeka je jedna od najboljih ekipa i sigurno su favorit na Rujevici ali favorit ne mora uvijek i pobijediti. Siguran sam da ćemo imati prilika, a najvažnije je da moji igrači daju sve od sebe, naglasio je Perković.

Sastav Varaždina još nije definiran ali je sigurno da Leonard Vuk ne može nastupiti zbog akumulirana tri žuta kartona, a od prinova pravo nastupa imaju samo Tomislav Turčin i Neven Đurasek.

Marko Stolnik, u ime igrača prenosi da je raspoloženje u svlačionici odlično i da svi jedva čekaju početak. - Ne postoji bolja premijera od Rujevice, rekao je Stolnik. - Igrali smo s Rijekom u Kupu i dobili su nas u produžecima, što znači da možemo igrati s njima, podsjetio se Stolnik.

Prema riječima trenera Perkovića Varaždin će utakmicu započeti u malo defanzivnijoj postavi i svoje će prilike tražiti iz kontranapada. - Rijeka ima iskusnih pojedinaca i odlično je vođena, zato moramo biti oprezni. Gledao sam Rijeku u Superkupu ali sigurno će na Rujevici igrati potpuno drugačije, dodao je Perković.

Varaždin sutra oko 13,00 sati putuje za Fužine. gdje će odraditi posljednji trening prije utakmice 1. kola 1. HNL koja se igra u na Rujevici u subotu, 20. srpnja s početkom u 19,00 sati.    

Komentari