iskoristite priliku

Imaš svoj bend? Prijavi se za nastup na Jailhouse festival u Lepoglavi

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 07.06.2017. 20:24

Zadnja izmjena: 07.06.2017. 20:26

Nezavisna udruga mladih iz Lepoglave i ove godine raspisuje natječaj za zainteresirane demo bendove. Kako bi se izborili za nastup na festivalu, bendovi trebaju poslati snimku ili audio zapis te kratki opis benda. Natječaj je otvoren do 17. lipnja 2017. godine, a festival se održava od 10. do 15. kolovoza.

Kao i uvijek, prijaviti se mogu svi zainteresirani bendovi s područja Hrvatske bez obzira na vrstu glazbe koju izvode. Potrebno je samo poslati mail na adresu [email protected]. Mail treba sadržavati kratak opis benda, fotografiju benda, broj telefona i e-mail kontakt osobe te linkove na snimku ili audio zapis benda. Potrebno je poslati tri glazbene snimke ili zapisa, od kojih barem jedna mora biti autorska. Dodatne informacije mogu se dobiti na istom mailu ili na Facebook stranici festivala (https://www.facebook.com/jailhouse.lepoglava).

Podsjetimo, 8. izdanje festivala u Lepoglavi organizira Nezavisna udruga mladih u suradnji s više od 40 volontera i uz podršku grada Lepoglave i TKIC-a. U šest dana održavaju se zabavne, kulturne, sportske i edukativne aktivnost, a cjelokupni program festivala bit će objavljen u srpnju. Zasad su poznate aktivnosti sportski turniri Hakl 3 na 3 i Nogač 3 na 3, predstava Kerekesh teatra te koncert benda „Pips, Chips & Videoclip“.

Komentari