proslava u jalžabetu

FOTO: IMENDAN SVIH ELIZABETA I JALŽI Općina Jalžabet svečanom sjednicom obilježila svoj dan

Objavljeno: 18.11.2016. 20:28

Zadnja izmjena: 18.11.2016. 20:54

Foto: Željko Porobija

Općina Jalžabet svečanom je sjednicom proslavila svoj dan te imendan svih Elizabeta i Jalži. Brojni gosti, uzvanici i mještani proveli su lijepo vrijeme u bogatom i raznovrsnom programu.

- Počeli smo sa skromnim prihodima od svega milijun kuna, a sada imamo puno bogatiji proračun, nemamo nikakvih dugova. - naglasio je između ostalog u svom govoru načelnik Mirko Magić.

- Bili smo među posljednjim općinama u županiji, a sad smo na sedmom mjestu. Ne uzimamo nikakav prirez, a onih osamdesetak nezaposlenih bi moglo raditi. - istaknuo je saborski zastupnik i predsjednik Općinskog vijeća Josip Križanić.

Prisutne su pozdravili Milan Rezo iz Ministarstva graditeljstva, saborska zastupnica Božica Makar te Nadica Dreven Budinski u ime Županije. Podijeljene su nagrade za doprinos općini kao i za najljepše uređene balkone i okućnice. Najviše se pljeskalo dobitniku nagrade za životno djelo, hrvatskom ratnom vojnom invalidu i neumornom sportašu i lovcu Ivici Vugrincu. Nastupali su pjevački i folklorni sastavi, učenici su recitirali prigodne pjesme i sve se na koncu završilo domjenkom. Pripremili smo i fotogaleriju s najzanimljivijim trenucima ovog lijepog događaja.

Komentari