uz pratnju ive mrvelja na klaviru

FOTO: Irma Dragičević pjevala u Atriju Starog Grada u Varaždinu

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 19.07.2017. 12:10

Zadnja izmjena: 19.07.2017. 12:28

Foto: Mateja Rak

Sopranistica Irma Dragičević je zajedno sa Ivom Mrveljom na klaviru jučer održala koncert u Atriju Starog Grada u Varaždinu.

U intimnoj atmosferi, na njenom su se repertoaru između ostalog našle arija ''Summertime'' iz opere Porgy and bess, ''Somebody loves me'' iz mjuzikla She loves me, pjesma ''Grizabelle Memory'' iz mjuzika Cats i mnoge druge.

Inače, Irma je rodom Varaždinka, a trenutno je studentica druge godine pjevanja u klasi red.prof. Lidije Horvat Dunjko. U veljači ove godine završila je Broadway akademiju te postala izvođačica za muzički teatar i film. U ožujku ove godine debitirala je u Hrvatskom Narodnom Kazalištu u Zagrebu s ulogom Chocholke ( Kokoši) u operi ''Lukava mala lisica'' Leoša Janačeka.

Ivo Mrvelj je pak student treće godine studija orgulja u klasi red. prof. Marija Penzara. Dobitnik je više nagrada na natjecanjima iz klavira, komorne glazbe i solfeggia, a iz ogulja je 2011. godine osvojio drugu nagradu i 2013. godine prvu nagradu na Državnom natjecanju učenika i studenata glazbe i plesa u Zagrebu.

Komentari