NOGOMETNI KLUB VARAŽDIN

Ivan Nevistić, golman Varaždina: "U Osijeku će obje momčadi biti maksimalno motivirane!"

Objavljeno: 06.03.2020. 11:32

Zadnja izmjena: 06.03.2020. 11:36

Sve je bliži novi susret Hrvatski telekom Prve lige u kojoj će NK Varaždin ponovo tražiti bodove spasa. U subotu, 7. ožujka s početkom u 17,30 sati u Osijeku se sastaju, u sklopu 26. kola, Osijek i Varaždin.

Jedan od ponajboljih vratara u ligi, golman Varaždina Ivan Nevstić podsjeća da su Osijekom dva puta remizirali ove sezone.

- S Osijekom smo ove sezone odigrali 2:2 i 1:1,napomenuo je Ivan Nevistić. - Sada je Osijek izgubio od Istre, a iako imaju velike ambicije, ali ne ide ih ove godine. Moraju dobivati sve utakmice koje ima dolaze, dok se mi borimo za život. Tako da će obje momčadi biti maksimalno motivitrane. Mislim da možemo nešto izvuči. Većinu igrača znam jer sam i ja iz Osijeka. Imaju kvalitetnijih pojedinaca ali ne trebamo se mi njih bojati. Trebamo se koncentrirati i dobro odigrati, najavio je sutrašnji susuret Nevistić.

U Osijeku su misli još uvijek okrenute porazu protiv Istre 1961 ali i odluka VAR sudaca koji su im poništili dva pogotka. Oni smatraju da su nepravedno zakinuti i njihovo nezadovoljstvo traje i dalje. Osim toga u kuloarima se već smjenjuje i trener Osijeka, tako da oni u utakmicu ulaze opterećeni stvarima koje nemaju izravnu vezu s utakmicom protiv Varaždina. S druge strane Osječani će igrati na svom terenu pred svojim vatrenim navijačima, i gdje malo kada podbace. U svakom slučaju Varaždin putuje na teško gostovanje.

Bit će prilika...

Trener Varaždinaca, Samir Toplak kao nepopravljivi optimista priprema ekipu na osvajanje bodova.

- Dobro poznajem ekipu Osijeka i njihov način igre, rekao je Toplak. - Bit će trenutaka u utakmici kada će nam oni pružiti mogućnost za igru i postizanje pozitivnog rezultata. Pitanje je samo koliko ćemo biti koncentrirani da prepoznamo te situaciju i dobro reagiramo u njima, najavio je suret Toplak, uz upozorenje da je Osijek pun odličnih pojedinaca koji svojom individualnom kvalitetom mogu riješiti utakmicu.

Komentari