NK VARAŽDIN - HNK RIJEKA

Ivan Nevistić: "Imam dobar osjećaj uoči susreta protiv Rijeke - nadamo se bodovima!"

Objavljeno: 11.06.2020. 12:50

Zadnja izmjena: 11.06.2020. 13:18

Ivan Nevistić, sadašnji vratar NK Varaždin, na posudbi je iz HNK Rijeka pa je najbolji sugovornih uoči sutrašnjeg susreta 28. kola HT Prve lige između Varaždina i Rijeke.

Ovo je drugi susret nakon korona pauze i drugi od tri "najteža"susreta za Varaždin. Nakon Dinama u goste dolazi Rijeka da bi u narednom kolu gostovali u Splitu kod Hajduka. Zatim slijede utakmice s izravnim konkurentima Istrom 1961 i Interom. U klubu su mišljenja, da bi trebalo u ova tri susreta ipak osvojiti koji bod kako bi se sa više samopuzdanja krenulo u vjerojatno odlučujuće susrete.

Međutim, Rijeka će biti sve samo ne lagani protivnik. U posljednjih šest susreta imaju šest pobjeda, a u međusobnim prošlogodišnjim susretima imaju samo pobjede. 

- Igrali smo dosta međusobno, a i u Kupu, ali kao da nam nisu ležali, komentira negativnu statistiku vratar Varaždina Ivan Nevistić. - Međutim svaka utakmica je za sebe. Oni su u dorbom ritmu imaju šest pobjeda za redom, ali mi ćemo biti motiviraniji od njih jer se borimo za ostanak i nama je svaka utakmica najbitnija. Pokušavamo iz ove tri utakmice izvući neke bodove jer znamo da će nam onda biti lakše u utakmicama protiv Istre i Intera, koje su kvalifikacijske a možda i najbitnije. Tako da imam dobar osjećaj uoči susreta protiv Rijeke. Dat ćemo sve od sebe, atmosfera u svlačionici je dobra. Spremit ćemo se dobro i nadamo se bodovima, najavio je Nevistić.

Utakmica Varaždin - Rijeka igra se sutra, u petak 12. lipnja, s početkom od 18,55 minuta. Susret će se igrati i dalje bez gledatelja. 

U posljednjem susretu Rijeka je u Puli pobijedila Istru 1961 rezultatom 3:1, a golove su postigli Čolak i Murić, detektirani i u varaždinskom klubu kao najveće opasnosti, te Perić-Komšić.  

- Opasnosti ima dosta. U tim ekipama kao šro su Osijek, Rijeka, Dinamo i Hajduk svatko ima odlične individualce ali već smo igrali s njima pa znamo odakle prijeti opasnost. Za svaku se utakmicu moramo pripremati pripremiti na kekog drugog. U Dinamu je to bio Petković, a u Rijeci su to Murić i Čolak, Andrijašević… Međutim, spremit ćemo se i bit će dobro, zaključio je Nevistić.

Komentari