Nogometaši Ivančice namučili Slaven Belupo za častan poraz u Kupu

Objavljeno: 26.09.2012. 17:42

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: Andrej Švoger / VT

Nogometaši trećeligaša Ivančice iz Ivanca propisno su namučili nogometaše Slaven Belupa u utakmici 1/16 finala hrvatskog nogometnog Kupa, te ispali nakon poraza od 1-2.

Ove godine vrlo snažan Slaven Belupo zapao je nogometaše Ivančice kao suparnik u 1/16 finala hrvatskog nogometnog Kupa.

Svoju poziciju potpunog favorita u utakmici, Koprivničanci su potvrdili danas na terenu u Ivancu, ostvarivši prolaz  u osminu finala Kupa pobjedom od 1-2 (0-0).

Ivančani su pred oko 850 gledatelja odlično parirali u prvom poluvremenu, kada Koprivničanci nisu stvorili ni jednu izgledniju priliku.

Slaven do pobjede u 2. poluvremenu

Slaven je u vodstvo stigao pogotkom Tomislava Bušića početkom drugog poluvremena, kada je glavom s nekoliko metara spremio loptu iza leđa domaćeg vratara Žuličeka. Asistent je bio bivši nogometaš Varaždina Dejan Glavica.

Ista kombinacija odigrala se i u 54. minuti, kada je na ubačaj Glavice Bušić ponovno odlično reagirao, i ovaj puta nogom ugurao loptu u mrežu domaćina.

Nagrada za trud Ivančana stigla je u 73. minuti. Kapetan Murić dodao je loptu Denisu Bochlu, koji se othrvao gostujućim stoperima i pogodio neobranjivo u donju desni ugao mreže vratara Pelina, koji je bio nemoćan.

Do kraja utakmice borba se vodila na sredini terena, a posljednji sučev zvižduk označio je častan poraz Ivančana od snažnog Slavena, te oproštaj od daljnjeg natjecanja.

Opširan izvještaj s utakmice u sutrašnjem
Varaždinskom tjedniku (u prodaji četvrtkom)

Komentari