dovršeni radovi

IVANEC Dom za smještaj 30 starih i nemoćnih osoba u Rajterovoj ulici spreman za otvaranje

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 09.12.2020. 09:40

Zadnja izmjena: 09.12.2020. 09:42

Dom za smještaj starih i nemoćnih osoba u ivanečkoj Ulici Rudolfa Rajtera građevinski je potpuno dovršen i opremljen te spreman za prihvat 30 korisnika. 

Potvrđuje to i vlasnik novog doma, mladi poduzetnik Tomislav Križnjak iz Družbinca, te ističe da je u tijeku još samo rješavanje „papira“ i pojedinih specifičnih zahtjeva inspekcijskih službi. 

- Dom raspolaže sa četiri trokrevetne i 9 dvokrevetnih soba u prizemlju i na katu i moći će primiti 30 osoba i to pokretnih, polupokretnih i neporketnih. U domu ću zaposliti najmanje 8 novih djelatnika, od kojih će dvije biti medicinske sestre, a ostalo njegovateljice – kaže Križnjak, po struci viši medicinski tehničar, zaposlen u Općoj bolnici Varaždin. 

Podsjećamo, Križnjak je od bivšeg vlasnika otkupio zgradu površine 800 m2 u Rajterovoj ulici, koja je bila izgrađena do visoke rohbau faze, a koja je napuštena stajala od 2006. godine. U rekonstrukciju i adaptaciju te u opremanje objekta uložio je više od 2 milijuna kuna (dio sredstava osiguran je kreditom) te ga pretvorio u ugodan smještajni prostor.

S obzirom na pripreme za službeno otvaranje, dom prima prijave za smještaj korisnika. Upite šaljite na e-mail [email protected].

Komentari