Vrijednost preko milijun kuna

IVANEC Izvršena tehnička primopredaja triju novih društvenih domova

Objavljeno: 24.10.2019. 15:21

Zadnja izmjena: 24.10.2019. 15:21

U srijedu, 23. listopada, izvođači radovi i nadzorni inženjeri izvršili su tehničku primopredaju triju novosagrađenih društvenih domova Gradu Ivancu.

U društvenom domu Škriljevec izvedeni su svi građevinsko - obrtnički i instalaterski radovi. U trenutku primopredaje, u objektu su u tijeku bili još samo radovi na priključenje na struju i vodu. Vrijednost ove godine izvedenih radova je 340 tisuća kuna.

U društvenom domu koji će zajedno koristiti građani Vuglovca i Gečkovca također su izvedeni svi građevinsko-obrtnički i instalaterski radovi, a tijekom posjeta izvodili su se još priključci na struju, vodu i plin. Ovogodišnja vrijednost radova na uređenju ovog doma jest 390 tisuća kuna.

Građani Jerovca Donjeg također imaju razloga za zadovoljstvo, jer u tamošnjem domu ne samo da su dovršeni svi građevinsko – obrtnički radovi, već je objekt dobio i fasadu. U trenutku primopredaje, u tijeku su bila još samo priključenja na vodovod, struju i plin. Vrijednost izvedenih radova ove godine je 290 tisuća kuna.

Komentari