Modernizacija cesta

IVANEC Nastavlja se asfaltiranje više od 5 km cesta, ovoga tjedna na redu su Lukavec i Margečan

Objavljeno: 15.10.2019. 09:02

Zadnja izmjena: 15.10.2019. 09:05

Na širem području grada Ivanca nastavljaju se radovi na modernizaciji nerazvrstanih cesta, ulica i odvojaka iz gradskog programa za 2019. godinu.

Dosad je asfaltirano više odvojaka na području mjesnih odbora Horvatsko, Jerovec Gornji, Prigorec i Gačice, a u sklopu toga programa položen je i asfalt na novi pješački spoj Nazorova – Šabanova. Asfalt ovih dana stiže na dvije dionice u Mjesnom odboru Lukavec i to pokraj društvenog doma i iznad autobusnog stajališta, a očekuje se da će tijekom ovoga tjedna biti asfaltirana i Radićeva ulica u Margečanu. Za asfaltiranje se priprema i odvojak prema zaselku Severin u Mjesnom odboru Radovan. Radovi slijede i na području Ivanečkog Vrhovca, Cerja Tužnog, Stažnjevca, Ribić Brega, Ivanca i drugdje.

Ove godine modernizirat će se više od 5 kilometara cesta, a ugovorena vrijednost radova je 3,36 milijuna kuna, gotovo milijun kuna više nego lani. Sve radove financira Grad Ivanec, a svotom od 391.000 kuna podupire ih Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja.

Komentari