GRAD IVANEC

„Ivanec pomaže Banovini“ sredstva iz akcije idu Dječjem vrtiću Petrinjčica

Objavljeno: 12.09.2021. 09:17

Zadnja izmjena: 12.09.2021. 09:46

Gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić sa svojim zamjenikom Markom Friščićem te s pročelnicom Upravnog odjela za poslove gradonačelnika Ljiljanom Risek posjetio je Petrinju. 

Temeljem prethodnog dogovora, u zgradi gradske uprave održan je radni sastanak s gradonačelnicom Petrinje Magdalenom Komes. Tom je prilikom dogovoreno da će sva novčana sredstva koju je za akciju „Ivanec pomaže Banovini“ izdvojio Grad Ivanec (100.000 kuna) te dosad prikupljenih 30.000 kuna novčanih donacija od strane poduzetnika, obrtnika i građana biti usmjerena Dječjem vrtiću Petrinjčica u Petrinji.

Podsjećamo, nakon razornog potresa na Banovini, gradonačelnik Batinić je još početkom ove godine uputio poziv svim poduzetnicima, obrtnicima i građanima s područja grada Ivanca da se pridruže akciji prikupljanja novčanih sredstava i materijalnih dobara kako bi obnovili ili pripomogli u obnovi jednog u potresu porušenog objekta na Banovini.

- Odluka o prioritetnom ulaganju u vrtić je dobra poruka, jer na mladima svijet ostaje. Nakon što je Petrinja stradala u ratu, još je više stradala u potresu. Najvažnije je što prije stvoriti pretpostavke da se obitelji,koje su se silom prilika iselile, vrate u svoje domove. Nakon dogovora da prikupljena sredstva idu dječjem vrtiću, ponovno ćemo pozvati naše sugrađane i poduzetnike s područja grada da se uključe, tako da vjerujem da će se naknadno prikupiti i više – izjavio je Batinić.

Pomognimo ranjenoj Petrinji! Budući da je s Gradom Petrinjom kao investitorom dogovoreno da ivanečka donacija ide ciljano i strogo namjenski petrinjskim mališanima, pozivamo i dalje sve ljude dobra srca da se u ovu akciju uključe uplatom novčanih donacija na poseban transakcijski račun koji je namjenski, isključivo za te svrhe, otvorio Grad Ivanec. HR9723600001815600004  Grad Ivanec, Trg hrvatskih ivanovaca 9b, Ivanec Model HR68 Poziv na broj odobrenja: 7765-OIB uplatitelja Opis plaćanja: Pomoć potresom razorenoj Banovini.

 

 

Komentari