Zbog povećanog broja upita investitora i poslovnih ljudi koje zaprima Grad Ivanec i Poslovna zona Ivanec d.o.o., a koji su zainteresirani za unajmljivanje proizvodnih hala i poslovnih prostora na području grada, pozivaju se vlasnici takvih prostora da dostave podatke o objektima koje žele iznajmiti. 

Namjera je da se lakše i brže proslijedi informacija potencijalno zainteresiranim budućim korisnicima tih prostora. Iz Grada poručuju kako će se podaci koristiti isključivo u te svrhe i da neće biti javno dostupni, osim ako to vlasnik izričito ne navede kao mogućnost. 

U tom slučaju, podaci će biti objavljeni u katalogu brownfield i poslovnih prostora koje Grad Ivanec objavljuje na svojoj web stranici. 

Usluga povezivanja je besplatna i dio je potpora koje Grad Ivanec, preko Poslovne zone Ivanec d.o.o., pruža poduzetnicima. Također, Poslovna zona Ivanec ni Grad Ivanec, osim posredničke usluge na opisani način, neće sudjelovati u daljnjim pregovorima između davatelja i primatelja najma. 

Podaci se mogu dostaviti na e-mail [email protected], a obuhvaćaju vrstu poslovnog objekta, razinu opremljenosti, adresu, uvjete najma (rok, cijenu), kontakt mail i telefon te fotografiju prostora, ako je moguće.  Za sve dodatne informacije možete se obratiti na tel. 042/492 870, Poslovna zona Ivanec d.o.o. Podaci se prikupljaju do 31.prosinca 2019. godine.

Komentari

03.12.2019. 08:52h Zadnja izmjena: 03.12.2019. 08:53