Nakon pedaliranja – vojnički grah

Iz Varaždina u subotu starta prva ovogodišnja biciklijada s ciljem u Maruševcu

Objavljeno: 30.03.2016. 14:12

Zadnja izmjena: 30.03.2016. 14:13

Foto: Varaždinski biciklisti

Prva biciklijada Udruge Varaždinski biciklisti pod nazivom "VŽbica" bit će održana u subotu 2. travnja. Start je na poligonu 6. Osnovne škole u 10 sati, a odredište je OPG Martinčević u Maruševcu.

Okupljanje sudionika predviđeno je od 9.30 sati radi pregleda tehničke ispravnosti bicikala, a potom će svi sudionici s poligona krenuti put Jalkovca, Beretinca, Tužna, Selnika i Grede do Maruševca, gdje ih na odredištu očekuje porcija vojničkog graha koji je uključen u kotizaciju od 20 kuna po osobi.

Udaljenost do odredišta u jednom pravcu je 20-ak kilometara, a povratak u vlastitom aranžmanu moguć je kroz tri različite rute približno iste kilometraže, o čemu će zainteresirani dobiti potrebne informacije od organizatora na licu mjesta.

Organizirani povratak predviđen je u 14 sati. Biciklistička karavana kretat će se uz kontrolu prometne policije i u pratnji vozila hitne medicinske pomoći.

Partner ovogodišnje prve proljetne biciklijade u organizaciji Udruge Varaždinski biciklisti je varaždinski 2. Mjesni odbor, a prijave sudjelovanja primaju se na mail: [email protected] a moći će se prijaviti i osobno uoči starta biciklijade.

U slučaju lošeg vremena, biciklijada se odgađa na vikend kasnije, u subotu 9. travnja.

Komentari