GRAD IVANEC

Izabrana je nova direktorica Turističke zajednice Grada Ivanca

Objavljeno: 12.01.2023. 19:14

Zadnja izmjena: 12.01.2023. 19:17

Od početka ove godine dužnost direktorice Turističke zajednice Grada Ivanca obnaša struč. spec. oec. Romana Pomper Pozder.

Nakon raspisanog natječaja, za direktoricu ju je izabralo Turističko vijeće Turističke zajednice Grada Ivanca, a u međuvremenu ju je potvrdilo i Ministarstvo turizma i sporta upisom u Upisnik turističkih zajednica.

Završetkom specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžmenta turizma i sporta na Međimurskom veleučilištu u Čakovcu, Romana Pomper Pozder stekla je zvanje stručne specijalistice ekonomije. Više puta tijekom studija bila je dobitnica stipendije za izvrsne studente te nagrade za najbolju studenticu generacije smjera Menadžment turizma. 

Osim toga, bila je koautor nekoliko stručnih radova te izlagalana nekoliko konferencija. Aktivno se služi engleskim jezikom,uz dobro znanje njemačkog i osnovno znanje španjolskog jezika. Nakon završetka studija 2019. godine, Romana Pomper Pozder bila je zaposlena u Turističkoj zajednici Varaždinske županije u trajanju od gotovo tri godine. 

Neke od osnovnih odgovornosti i aktivnosti na kojima je radila bile su provedba i operativne aktivnosti projekata turističke zajednice, administracija i provođenje projektnih aktivnosti u sklopu [email protected] Interreg HU-HR projekta, ažuriranje web stranice i društvenih mreža, rad u eVisitor sustavu, stručna podrška vlasnicima smještajnih objekata,priprema sadržaja za promotivne materijale, suradnja s lokalnim turističkim zajednicama i dionicima u turizmu, priprema analiza, izvještaja i sl.

Obrazovanje u turizmu, ali i iskustvo rada u sustavu turističkih zajednica koje ima novoizabrana direktorica, temelj su zanastavak postojećih i pokretanje novih aktivnosti u cilju unapređenja Grada Ivanca kao turističke destinacije pod brendom Ivanec - Planinarski grad.

Komentari