GRAD LEPOGLAVA

Izaslanstvo Grada Lepoglave u Ministarstvu turizma predstavilo gradske turističke projekte

Objavljeno: 16.07.2021. 13:56

Zadnja izmjena: 16.07.2021. 13:56

Izaslanstvo Grada Lepoglave predvođeno gradonačelnikom Marijanom Škvarićem boravilo je u Ministarstvu turizma i sporta Republike Hrvatske gdje se sastalo s ravnateljem Uprave za održiv razvoj i konkurentnost turističke destinacije Slavkom Štefičarom i načelnicom sektora Zdenkom Šutak.

Tema sastanka i razgovora bili su projekti kojima Grad Lepoglava želi razvijati gradsku turističku ponudu, između ostalih projekt Centar pavlina te projekti vezani za turističku revitalizaciju Gaveznice, Ravne gore, pavlinskog samostana te uređenja višenamjenske dvorane. Uz gradonačelnika, na sastanku je sudjelovala i direktorica Ureda Turističke zajednice Grada Lepoglave Ljubica Dubovečak, direktor Turističko kulturno informativnog centra Damjan Županić i voditelj Projektnog ureda Dejan Bjelivuk.

- Uz to što smo predstavili naše, ne samo za Grad Lepoglavu, važne projekte, informirali smo se o potporama koje će Ministarstvo turizma i sporta davati upravo za turističke projekte. Naime, itekako smo zainteresirani, ali i spremni, koristiti te potpore za realizaciju naših projekata odnosno za razvoj turizma u Gradu Lepoglavi čija bogata kulturno-povijesna baština predstavlja veliki turistički potencijal koji želimo iskoristiti - rekao je gradonačelnik Marijan Škvarić.

Komentari