NK PODRAVAC KITRO

Izbjegnuta tragedija na utakmici NK Podravac Kitro i NK Lipa - Golman ostao nepokretan...

Objavljeno: 03.03.2020. 11:37

Zadnja izmjena: 03.03.2020. 13:41

U drugoj pripremnoj utakmici NK Podravac Kitro u Sesvetama Ludbreškim srećom je izbjegnuta tragedija.

U pripremnoj i prijateljskoj utakmici NK Podravac Kitro i NK Lipa iz Hlebina nastradao je golmana domaće ekipe Ivan Markulinčić. U jednoj je intervenciji skočio i nezgodno pao.

Iz prve ruke 

- Bio je jedan ubačaj u šesnaesterac i ja sam pobrao loptu u zraku a jedan igrač mi je napravio most iza leđa pa sam pao na desnu stranu, kaže Ivan Markulinčić.

- Najprije se nisam mogao pomaknuti niti podignuti pa su mi suigrači pomogli da se dignem. Onda sam napravio nekoliko koraka sam i došao do ruba igrališta ali za nekoliko trenutaka kad se mjesto pada ohladilo nisam mogao niti stati na nogu niti se pomaknuti, prisjeća se Markulinčić kojeg su zatim prebacili kombijem hitne pomoći u bolnicu u Koprivnici.

- Najprije sam bio na snimanju a kad je došao doktor specijalista zaključio je da je došlo do napuknuća letirića na kralježnici, to su kosti i hrskavice koje su napukle pa nije bilo za operaciju. Tako da za sada moram dva tjedna mirovati, a dalje će vidjeti. Imao sam još i krvi u urinu ali bubreg sam izgleda samo natukao pa u utorak imam kontrolu, a ako sve bude u redu kako bi i trebalo biti onda samo mirovanje, dodao je Markulinčić.

Komentari