Odluka na sjednici Općinskog vijeća

Izbori u općini Trnovec Bartolovečki za članove vijeća mjesnih odbora 5. lipnja

Objavljeno: 08.04.2016. 08:09

Zadnja izmjena: 08.04.2016. 08:13

Foto: ilustracija

Općinsko vijeće Općine Trnovec Bartolovečki, na sjednici održanoj u četvrtak, donijelo je odluku o raspisivanju izbora za članove vijeća mjesnih odbora, koji će se u toj općini održati 5. lipnja ove godine.

Birat će se novi sastavi vijeća dva mjesna odbora u Trnovcu koji broje jedanaest članova, zatim vijeća mjesnih odbora u Bartolovcu, Šemovcu i Zamlaci gdje se bira sedam članova te Žabniku i Štefancu gdje se bira pet članova vijeća mjesnih odbora. Stupanjem na snagu ove odluke prestaje mandat dosadašnjim članovima vijeća.

Vijeće je jednoglasno potvrdilo i odluku o dodjeli nagrada Općine Trnovec Bartolovečki najboljim učenicima Osnovne škole Šemovec te Osnovne škole Trnovec. Nagradu će na svečanoj sjednici Općinskog vijeća dobiti Dominik Hrupek iz Osnovne škole Trnovec te Katja Bengeri iz Osnovne škole Šemovec. Oboje su odlični učenici osmih razreda, a kao nagradu dobit će prijenosna računala.

Nagradu, odnosno zahvalnice, za postignute sportske rezultate u prošloj godini dobit će i Petra Petek, višestruka državna prvakinja u stolnom tenisu, te Stanislav Lacko za doprinos i postignuća od iznimnog značaja za Općinu iz područja sporta. Riječ je o njegovom višegodišnjem radu u Nogometnom klubu Trnje iz Trnovca.

Komentari