GRAD NOVI MAROF

Foto - Donosimo veliku fotogaleriju sa dodjele priznanja Zajednice športskih udruga Novi Marof

Objavljeno: 22.02.2023. 10:50

Zadnja izmjena: 22.02.2023. 10:56

U ugostiteljskom objektu Romantika, u Možđencu održana je redovna izborna skupština Zajednice športskih udruga Novi Marof, na kojoj je po četvrti puta za redom za predsjednika jednoglasno izabran Vladimir Vuger. 

Također, za dopredsjednika je izabran Zlatko Zubović, a na skupštini su potpisani i Ugovori s 14 klubova, koji su članice klubova Zajednice o sufinanciraju programa i projekata za 2023. godine. Osim toga, višegodišnji predsjednik Zajednice športskih udruga Novi Marof, Vladimir Vuger, prije dodijele nagrade pohvalio uspjehe mladih sportaša grada.

- U ovogodišnjem planu rada Zajednice predviđena je suorganizacija s Dječjim vrtićem Novi Marof održavanje Olimpijskog festivala Dječjih vrtića, a Zajednica će u okviru Dana grada održati i Dan otvorenih vrata Zajednice, odnosno Dan sporta grada Novog Marofa. Nakon desetak godina, Zajednica je ove godine ponovno organizirala proglašenje najboljih sportaša, sportskih kolektiva i sportskih djelatnika za 2022. godinu- rekao je Vuger. 

Nagrađeni sportaši

Za najboljeg sportaša grada Novog Marofa za 2022.g. proglašen je Lovro Černi, član Streličarskog kluba Grebengradski streličari, dok je za najboljeg sportskog djelatnika- trenera prograšen Zoran Marenčić iz istoimenog kluba. U kategoriji najboljih ekipa, najboljim je proglašen Streličarki klub Grebengradski streličari. Posebno priznanje za istaknute sportaše i građane Novog Marofa, za rezultate na području i izvan područja grada dobio je Josip Meštrić iz Biciklističkog kluba Maraton Beciklin.

Zlatne plakete za istaknute sportaše i sportske  djelatnike, za višegodišnji aktivni rad dobili su Dragutin Đakmanec iz MNK Novi Marof i Vladimir Vuger iz NK Novi Marof, dok je godišnje prizanje za životno djelo dobio Slavko Meister uz Športskog ribolovnog društva Novi Marof.  

-Čestitam nagrađenim sportašima, zaslužnim pojedincima te svim trenerima koji odrađuju posao u svojim klubovima. Neka tako čine dalje i sa ovim financijskim sredstvima, jer vjerujem da ćete moći uredno i kvalitetno funkcionirati. Drago mi je da se ljestvica sporta diže u Novom Marofu i da se tu priključio i promocijski dio sporta raznih sportaša, tako da je to hvale vrijedno - rekao je gradonačelnik Siniša Jenkač.

Komentari