uz pomoć mupa

Izgrađena biciklističko-pješačka staza u Remetincu vrijedna 267,8 tisuća kuna

Objavljeno: 18.08.2017. 13:19

Zadnja izmjena: 18.08.2017. 13:21

Izgrađena je pješačko - biciklistička staza u Remetincu gdje je svojim sredstvima sudjelovalo i Ministarstvo unutarnjih poslova uz Grad Novi Marof. Vrijednost radova je 267,8 tisuća kuna, a radovi su u potpunosti dovršeni.

- Ovo je vrlo važna prometnica jer vodi do područne škole u Remetincu koju polazi više od 200 učenika. U našoj ingerenciji je sigurnost djece i zato smo uz županijsku cestu napravili pješačku stazu koja povećava njihovu sigurnost. - pojasnio je gradonačelnik Novog Marofa Siniša Jenkač.

Očekuju se novi slični natječaji Ministarstva unutarnjih poslova jer je Grad Novi Marof, prema riječima gradonačelnika, spreman s novim projektima i rješavanjem daljnjih problematičnih „crnih točaka“ u prometu. Naveo je da su slične investicije potrebne u Završju, nastavak u Podevčevu kao i u Remetincu te u Sudovcu i Možđencu.

- Idemo ustaljenim tokom, nešto u suradnji sa ŽUC-om, a nešto preko ili Ministarstva unutarnjih poslova ili pak Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja, ovisno koje ministarstvo raspisuje natječaje.- zaključio je na kraju Jenkač.

Komentari