grad ludbreg

Izgradnja maloprodajnog parka u Ludbregu počinje na proljeće

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 09.02.2021. 14:00

Zadnja izmjena: 09.02.2021. 14:15

Izgradnja maloprodajnog parka u Ludbregu trebala bi započeti na proljeće. Tvrtka sa sjedištem u Austriji time će nastaviti širenje svog svog brenda, a jedna od novih lokacija je Ludbreg.

Iako se zasad ne zna koje će se trgovine otvoriti, gradonačelnik kaže kako će zasigurno biti riječ o odjevno-sportskom asortimanu. – Taj dio nedostaje i u tom pravcu su razmišljanja, ali do nas nikakva imena trgovina zasad nisu stigla. Očekujemo vrlo brzo podnošenje zahtjeva za građevinsku dozvolu, a potom i početak radova. Vjerujem da će otvaranje doprinijeti samoj ponudi, ali i povećati zaposlenost za novih pedesetak ljudi koji će biti zaposleni u trgovačkom centru – kaže ludbreški gradonačelnik Dubravko Bilić.

U neposrednoj blizini, prema svetištu, započeli su radovi na pripremi parcele za potencijalne kupce i nastavak ulaganja u maloprodajnu djelatnost. – Određene kontakte već imamo i u narednom periodu vidjet ćemo u kojem će smjeru priča ići. Želja nam je da Ludbreg i u tom kontekstu bude centar za širu okolicu i da ovdje mogu zadovoljiti većinu svojih kupovnih potreba – zaključuje gradonačelnik Bilić.

Komentari