radovi u općini trnovec

U općini Trnovec Bartolovečki između Šemovca i Štefanca postavlja se novi vodovod

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 18.10.2017. 14:19

Zadnja izmjena: 18.10.2017. 14:23

U mjestima Štefanec i Šemovec, u Općini Trnovec Bartolovečki, Varkom je započeo s postavljanjem novog vodovoda između ta dva naselja u duljini od 1,3 kilometara. Radi se o postavljanju novog transportnog te opskrbnog vodovoda što znači da će do svakog domaćinstva u ta dva naselja uskoro voda stizati kroz novoizgrađeni vodovod.

Prema riječima načelnika Zvonka Šameca, riječ je o investiciji koja će u konačnici iznositi oko 2 milijuna kuna a sredstva je osigurao Varkom koji je kako kaže načelnik u posljednjih nekoliko godina uložio u vodovod i kanalizacijskih sustav na području Općine.

Kako poručuju iz Općine, osim tog projekta u Šemovcu traju radovi na nastavku rekonstrukcije javne rasvjete i postavljanju nove trafostanice u Plitvičkoj ulici, a spomenute radove financira HEP.

Također, kako doznajemo iz priopćenja, u naselju Žabnik Hrvatske vode uredile su oko 600 metara vodotoka kanala „Žabnik“. Prema informacijama iz te tvrtke još predstoje radovi na uređenju 1700 metara potoka koji će se obaviti u zimskom periodu ili na proljeće 2018. godine.

Komentari