Poslovna zona Ivanec d.o.o. sa svojim je specijaliziranim odjelom za EU fondove, Projektnim uredom, izradila brošuru namijenjenu poljoprivrednim proizvođačima koji svoje domaće, autohtone i kvalitetne proizvode žele plasirati diljem Hrvatske preko novooformljene web platforme Ministarstva poljoprivrede – Tržnica.hr.

Brošura je namijenjena i zainteresiranim kupcima domaćih proizvoda, koji u njoj mogu pronaći sve potrebne informacije o postupku pretrage ponuđenih proizvoda, narudžbe i dostave.

Ministarstvo poljoprivrede, s ciljem njihova povezivanja, domaćim je proizvođačima i kupcima na raspolaganje stavilo web platformu Tržnica.hr - Hrvatska internet tržnica domaćih poljoprivrednih proizvoda. Riječ je o platformi koja za cilj ima na jednom mjestu spojiti proizvođače i kupce te omogućava kupoprodaju domaćih proizvoda s obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva iz cijele Hrvatske.

Online platformi može se pristupiti klikom na sljedeći link: https://trznica.mps.hr/.

U izrađenoj brošuri svi zainteresirani poljoprivrednici mogu pronaći sve informacije o procesu registracije na portal.

Proces je objašnjen korak po korak te je, uz tekstualni dio, popraćen i fotografijama za ilustraciju. Važno je istaknuti da je svaki dio objašnjen upravo kroz ivanečki primjer dobre prakse – OPG Putar Ivan, a koji kroz dostupnu online platformu prodaje i kupcima na tržište stavlja svoj domaći eko proizvod – haskap (sibirsku borovnicu).

Komentari

19.05.2020. 19:09h Zadnja izmjena: 19.05.2020. 19:12