POSLOVNA ZONA IVANEC

Izrađena interaktivna karta Poslovne zone Ivanec

Objavljeno: 20.02.2022. 09:14

Zadnja izmjena: 20.02.2022. 09:25

Foto: Poslovna zona Ivanec

Poslovna zona Ivanec d.o.o. u suradnji s renomiranom ivanečkom tvrtkom X-media d.o.o. izradila je interaktivnu i preglednu kartu Poslovne zone Ivanec.

Na geografskom prikazu svi zainteresirani  investitori,  poduzetnici, ali i sami građani mogu dobiti brz uvid u čestice koje su u obuhvatu ivanečke Poslovne zone. Narančastom bojom označene su izgrađene čestice, na kojima tvrtke aktivno posluju, plavom bojom označene su čestice koje su prodane, ali još nisu izgrađene, dok su zelenom bojom označene čestice koje su raspoložive za prodaju.

Karta je dostupna na web stranici Poslovne zone Ivanec d.o.o. na sljedećem LINKU.

Kartu je moguće koristiti i pregledati na vrlo jasan i praktičan način. Klikom na svaku pojedinu česticu vidljiv je njezin broj u zemljišnim knjigama, površina te vlasništvo, a svako područje moguće je zumirati. Odabirom opcije u gornjem lijevom kutu kartu je moguće pregledati kao teren i kao satelit.

Ova interaktivna karta izrađena je s ciljem da postane praktičan marketinški alat koji povezuje investitore, poduzetnike i vlasnike zemljišta, a koji su zainteresirani za prodaju.

Ukoliko će vlasnici zemljišta željeti, mogu dostaviti i svoje kontakt podatke, mail ili broj mobitela. To će biti dopuna dosadašnje prakse po kojoj se investitori javljaju Poslovnoj zoni sa upitom za zemljište, a Zona onda povezuje investitora i vlasnika zemljišta., pa će se zainteresirani moći povezati i direktno.

Komentari